Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 19 Januari 2012

satu utk abg.. satu utk adik

Ptg td bw jln2 kat tesco. Bw hazim dan hazmi coz dah byk hr adik asyik ajak jalan2... Ternampak selipar Angry bird ni... comel lah pulak... decide nak beli utk adik coz selipar lamanya dah x muat.. Tapi abg pun nak juga... sudahnya beli satu utk abg satu utk adik...
 
ni abg punya
ni pulak adik punya
Sepasang RM15... tak tau lah kalau kat tempat lain ada lg murah... puas gak dok tawar menawar tapi tak dapat langsung...huhu
Published with Blogger-droid v2.0.3

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~