Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 29 Februari 2012

Jom ke Giant with Hazmi

petang semalam sementara tunggu Hazim ngaji Al-Quran... Bawa Hazmi ke Gaint Tampoi jap sbb aku nak beli minyak masak n telur... sambil2 tu cuci kete sekali kat area Giant tuh... Al maklum lah aku ni jenis rajin guna jer... yg lain2 semua mr hubby yg buat...hehe

So sampai jer aku ambil lah bakul... terus Hazmi minta nak bawa bakul tuh... katanya "Adik dah kuat, adik boleh bawa lah"... Terus dia laju jer p kawasan jajan... aku ikut jer dr belakang... sudahnya dia masukkan mamee n potato chip.. pengaruh tak sihat aku dah berjangkit kat Hazmi ni... isk tak bagus nih...

Sudahnya bila bakul tu dah berat aku minta lah nak tolong bawa... menjawap pulaks dia... "adik tau cam ner nak wat... adik wat cam nilah..." Comel lak aku dok tengok aksi dia dok menolak bakul tuh.. hasilnya
kan bagus kalau Giant ada troli yg kecil macam kat Tesco... 
boleh bagi hazmi tolakkan..

Bila my hubby nak minta bawa pun dia stay nak tak bagi...
Sudahnya bakul tu jadi senget sebelah...
tengok kat bawah nikan
sempat pulak dia peace tuh...
So sweet both of u

sampai kat kaunter pun dia yg keluarkan semua barang utk dikira... last2 my hubby bagi duit kat dia soh dia yg bagi kat cashier tuh... kan main suka... berangan dah besar sangat lah tuh..hehhe

Rupanya aku pun dah ada... baru perasan hari ni...

rata2 blogger semua mesti tau apa tu BE kan... Singkatan kepada buffered earning..... petang tadi gatal2 tgn nak buka akaun nuffnang... aku ni memang jarang2 buka sbb income yg masuk cipuutt jer..huhu
terkejut jugak bila buka tadi ada BE siap ada dua campaign lagi... Cayalah utk aku...

tak caya...meh nak tunjuk bukti...hihi..

rasanya lepas ni kena lagi rajin update blog lah... cipuutt2 pun mashhuukkk juga kan...hehe terima kasih Mr. Nuffnang... bagi lah lagi2 BE tu... TQ so much...

Selasa, 28 Februari 2012

jom sarapan.


Sarapan sangat2 penting utk kita semua kan... 
tapi aku jarang sarap kat rumah coz tak rajin nak masak pagi2..  
malaskan aku... hehe

 So jalan paling mudah.. yg segera dan cepat..
utk Hazim aku memang wajibkan dia bersarapan sblm ke sekolah
nak masak bagai2 Hazim ikut aku yg cerewet kalau bab mkn2 nih..
Sudahnya.. sarapan kena ikut apa yg Hazim request...
kaya mesti ada.. roti atau waffle dr Gardenia ni..

Sarapan fevret Hazim setiap pagi.
Syaratnya...
kaya mesti penuh setiap kotak.. 

Sabtu, 25 Februari 2012

Mesyuarat Agung PIBG kali ke 38

Hari ke sekolah coz ada sambutan Maulidur Rasul dan Mesyuarat Agung PIBG kali ke 38.... dan yg pasti setiap tahun semua menunggu acara utk cabutan bertuah.. tahun ni hadiah agak banyak berbanding tahun lepas.. utk sek aku yg kecik ni 44 hadiah tu kita banyak tau..... dan hari ni memang rezeki ibu bapa coz lbh kurang 8 org cikgu jer yg dapat... yg lain semua ibu bapa... So tahun depan pastikan ibu bapa datang lg ramai k..

 Kesemua 44 hadiah dan hadiah utama adalah microwave jenama Elba..

 Sebahagian hadiah yg ada
jam dinding, rice cooker, iron
dan yg pasti hamper..

 tapi aku lebih berminat dengan stand mixer yg ada... 
bukan aku jer... 2,3 cikgu juga yg dok aim hadiah tu
tapi semua tak dapat....haha

 ini lak hadiah utk AJK PIBG
2 tahun sekali Ajk akan bertukar
dan tahun ni nama aku tersangkut jd juru audit
dgn alasan ada anak yg sekolah kat situ
so nanti aku tukarkan Hazim ke sek lain lah
tak yah pegang jawatan... hehe
aci gitu????

 
 tahun ni tetiba aku bertuah... ngee~~
dapat ini
v
v
v
v
v
 water dispenser 26 liter
bole aku guna kalau lah der wat majlis
kira ok sesangat coz kat rumah memang tak der yg bersaiz ini..
Terima Kasih kepada yg menyumbangkan semua hadiah cabutan bertuah utk tahun ini..
tahun depan sumbang yg lagi besar n lagi best K....

w/pun majlis lambat selesai n penat tapi suka hati sbb dapat hadiah.. kol 2 br balik rumah...

Khamis, 23 Februari 2012

Yey!! Hazim dah Berjaya...

Tajuk bunyi cam gempak jer... macam kejayaan yg sangat besar...ngee~~

!!!!sayang Hazim!!!!

Ewah! Ewah!... Ekcelli Hazim dah berjaya tido berasingan ngn mama dan papa...w/pun dah 7thn baru berjaya kan... hehe :-) :-) anak org lain ada yg lg awal kan... tapi aku tetap berbangga ngn Hazim... Dah lama dok mnta dia tido sndr tapi macam2 alasan... Tapi akhirnya dengan rela hati Hazim nak... Sukee... Sukee..


Hari ni hari kedua dia tido sendiri... dr minggu lps Hazim dah mula minta nak tido sendiri... aku yg tak baper nak bg coz tilam yg ada tu, kucing saper2 ntah curi masuk rumah masa CNY hr tu n tido... habis semuanya ada bulu kucing... kang takut Hazim makin semput...

Tapi kelmarin Hazim bertegas nak tido sendiri... paksa juga papa soh kemas semua... so aku n my hubby bertungkus lumus... balik kan tilam... ketuk2 bagai... akhirnya Hazim puas hati... minta plak belikan jam loceng spy dia dapat bgn sendiri... kan main semangat nak berdikari...

Bangun jer tido hr Rabu... senyum panjang n memanjang... katanya "suka sangat! Hazim dah besarkan mama, dah berani tido sendiri"... Malam tadi minta pula belikan jam dinding... senang dia nak tengok... hari ni plan nak p lah beli jam un tuk dia...

dan yg pasti aku n Hazim tak sabar nak pindah rumah baru... nak pilih sendiri barang2 utk bilik dia...harap2 dapat pindah secepat yg mungkin....

Isnin, 20 Februari 2012

Hadiah pertama Hazim dapat utk tahun ni...

hari ni cam biasa persekolahan... hari Isnin... Perhimpunan... Hazim mengantuk sesangat sampai sambil berdiri pun matanya masih pejam...huhuhu

nampak kat atas stage banyaknya hadiah... Rupanya ada perasmian Bulan Bahasa dan juga program NILAM... ekcelli aku memang tak tau ada program utk perhimpunan hr ni... hehe

Almaklumlah aku ni cikgu yg baik... so asyik bercerita ngn member sebelah... tup2 dengar nama Hazim Ikhwan dipanggil naik pentas... Rupanya dapat ini... TAHNIAH Hazim!!!!

dapat pencil box

tapi yg bestnya.. bila aku tanya Hazim katanya "Hazim tak wat per2 pun, tiba2 naik atas pentas dapat hadiah"... ghee~~ :-)

Rupanya bila tanya cikgu BM... katanya ada jual kuiz/ silangkata... Hazim ada beli n buat... gitu kisahnya...

Per2 pun tahniah utk semua murid yg berjaya mendapat hadiah utk aktiviti Bulan Bahasa.... Yg tak berjaya cuba lagi next time...

Sabtu, 18 Februari 2012

Not feeling well~~huhuhu

A salam... virus dah berjangkit.... tiga beranak tak sihat... mula dr hazmi, pastu hazim.. sakarang my turn...... selsema sudah... batuk pun ada... sakit tekak dah mula terasa.... memang tak best...  :-(
 ....dah gini lah rupanya...
sob...sob...

sambil dok menaip keyboard ni mata macam dah nak terpejam... ubat dah mkn tapi nak tido... suara n aksi dua2 bujang ni asyik mengejutkan... sudahnya bangun dok mengadap FB n Blog...

berjalan sudah... merayap ke mana2 pun sudah... layan game kat Fb pun sudah tapi buhsannn aaa... kepala ting tong sudah... My hubby OT sampai kol 7ptg nanti... tetiba jer rindu sangat!!!! ghee~~

harap2 sihat sepenuhnya sblm Isnin... 


Khamis, 16 Februari 2012

~~Dah pun 10 tahun~~

10 Feb 2012... Dah pun genap usia perkahwinan kami 10 tahun... aku n my hubby... Semoga perkahwinan kami berkekalan dunia dan akhirat... sentiasa dipermudahkan dari semua urusan... Diberkati... Dirahmati.... dan dilindungi Allah hendaknya... AMIN...

 masa ni majlis kat rumah my hubby 12/2/2002
majlis akad nikah n kat rumah aku lak pada 10/2/2002
masa ni masing2 maintain ja... hehe
 sekarang dah berempat
aku n my hubby macam di pam2... hahaha
harap2 ahli kelima akan menyusul...
semoga rezeki dr Allah dipermudahkan...

so celebrate sempoi2 ajer... Just two of us... Lepas hantar Hazim ke sek agama dalam kol 2.30pm... Terus ke Jusco Tmn U utk mkn steak.. fvret aku n my hubby...

 three layer tea for me n ABC for my hubby

 boleh tahan ajer rasanya
tetap steak kat hutan bandar the best..
ada masa mesti ke sana utk mkn

mkn cepat2 coz nak ambil Hazim blk sek agama lak kol 3.45pm... dah ambil Hazim terus ke Jusco Bukit Indah... My hubby buy smthg for me... hehe 
pastu my hubby keje lak kol 7pm... jadinya malam nya hanya dinner domino's Pizza kami 3 beranak...

 Hazim aje mkn 1 regular pizza
skrg ni my fmly lebih suka mkn Domin o's dr Pizza

Isnin, 13 Februari 2012

Balik dari Langkawi.... Jumpa seseorang~~

Balik dr Langkawi sampai Jeti Kuala Kedah dalam kol 6.00p.m... so terus bergerak ke rumah MIL my sis... Mak n ayah dah pun tunggu kat sana... My sis berpantang kat rumah MIL nya kat Alor Setar... So dalam kol 7 lbh gak baru sampai coz ada kebakaran kat area jalan ke rumah MIL my sis hr kami ke sana... 1/2 jam juga lah jam nya... Dah sampai jer elok2 dah Azan maghrib...

jadi ni lah first time kami sekeluarga jumpa anak saudara aku yg pertama... "Imanina".... Sangat2 teruja coz aku memang teringin sangat nak tambah anak pompuan.... Samapai sana Imanina sedang tidur sbb baru jer sudah menyusu... kekenyangan lah tu... nyenyak jer tidurnya,,,,

Ini pun dia bangun kejap sbb nak minta tukarkan lampin... hehe.. Sudahnya Hazim yg sibuk snap2 gambar adik Imanina...

 see... masih nyenyak tidur w/pun nak tukar pampers

 dah berbaju pun masih tidur lagi

 nak nak siap ibu pakaikan baju n seluar
Imanina tak juga bangun2.... 

Akhirnya dalam kol 10p.m... dah nak bergerak balik rumah mak... barulah Imanina bangun... Itupun bukan main ketawa ngn Wan nyer... macam tak nak kasi wan balik jer... huhu~~ Rindu kat Imanina... Kita jumpa nanti bila Imanina dah balik JB yer....

 Imanina dgn baju dr Langkawi...
Comel berbaju hijau tuh.. :-)
macam budak dah besar jer...

Latest Imanina
dah sebulan 
makin semangat... 
cepat2 datang JB jumpa abg Hazim n hazmi k

Khamis, 9 Februari 2012

Last Day @langkawi.... Rasa nak datang lagi...

dah sampai masa jalan2 @Langkawi... Pakcik belikan tiket balik feri kol 4pm... So masih ada masa lagi... sarapan n bergerak ke Makam Mahsuri sbb katanya barangan yg dijual agak murah berbanding tempat2 lain... Selain tu kat beras terbakar juga katanya lbh murah... 

Memandangkan kami belum berjalan2 lagi ke Makam Mahsuri... so plan hari ni ke sana... tapi sayang satu gambar pun aku tak snap... sgt2 berbeza dgn 10thn yg lepas coz masa tu masuk macam free jer.... sekarang ni kawasan tu dah dikepung dan yg pastinya ada kaunter tiket...

Rumah2 peninggalan yg ada tu dah dijadikan gerai cenderamata.... ada juga gerai mknan ringan dan goreng pisang.... memang bagus utk berbisnes.... selesai pusing2... terus survey2 gerai yg ada tapi gerainya tak sebanyak kat beras terbakar.... 

Beli baju sehelai dua utk Hazim dan Hazmi terus patah balik ke Beras terbakar.... kat sini lbh banyak gerai so lbh banyak pilihan... beli baju utk my parents n MIL.... tak bayang pun aku borong... nak citer sal pinggan mangkuk.... lagilah tak tau nak explain coz aku tak beli... selesai beli2 apa yg patut terus ke homestay ambil beg n pulangkan kunci...

Bergerak ke jeti utk pulangkan kete dalam kol 2pm... nak tunggu kan feri kol 4.... lepak2 jap... ingat nak bawa hazim n hazmi ke dataran helang kat jeti tu... tapu cuaca sangat lah panas... ambik dari jauh jer......
 see
sgt besar
Pusing2 kat jeti ni beli coklat sket.... pastu tu lepak2 kat luar ni skjp ambil angin laut... memang sangat2 best...
 sayang kamu berdua sangat2!!!!!!!!!!!!!!
Yang pasti walaupun 3 hari 2 malam di Langkawi ni... rasanya tak cukup... memang plan nak datang lagi sbb byk lg pulau yg tak sempat nak p kan... dan yg paling my hubby nak wat sangat aktiviti mangrove kat sg kilim... katanya kita dapat melawat pulau n gua, bg ikan pari mkn dan juga burung layang2.... kalau tak silap harganya RM300 lbh kalau berurusan ngn syrkt yg uruskan aktiviti tu kat sg kilim... tapi kalau ada kenal2 org maybe leh dapat RM200 ke bwh... dan yg pasti Langkawi memang best sesangat... harap2 dapat datang lagi suatu masa nanti....

Rabu, 8 Februari 2012

Langkawi di hari kedua

 hari ni plan jenjalan ke Underwater World n Taman Buaya dan juga Pantai Cenang... So sblm ke mana2 singgah mkn2 dulu kat kedai mkn area homestay ni... agak mudah coz homestay ni dekat juga dgn pelbg kemudahan... dan yg paling best kuantiti airnya sgt memuaskan... sbb kata org2 sini kalau sewa kawasan Pantai Cenang time cuti2 n ramai org ni... airnya sgt2 sikit...

  Hazim yg menantikan nasi goreng..
 sampai dah balik Johor pun asyik minta nasi goreng macam kat Langkawi
Tak tau lah apa yg dia suka sgt kat nasi goreng tuh...hehe

 Lepas mkn jer terus bergerak ke Underwater world... Tiket kat sini lagi mahal dr cable car... Utk dewasa RM38 dan kanak2 RM28... dah tunjuk mykad dan mykid harga potongan cuma RM10... best juga lah kat dalam ni tgk ikan berenang2 kat ats kpla... tapi kata org kat KLCC lagi best... kata org la coz aku tak sampai lg kat KLCC....huhu

 Ni kat kawasan air tawar
see Hazmi yg masih mampu buat peace
tapi matanya tak berhenti tgk ikan 
coz takut tengok ikan yg besar2... ghee


 berehat sebentar mkn pop corn n waffle... 
ada plak tempat menarik utk Hazim minta snap kan gambar

 Puas minta hazmi bergambar.... tapi takuuuttt..
ikan tu lagi besar dr hazmi..

 Me.... nak interframe jugak

Selesai kat underwater bergerak ke Taman Buaya lak.... Tiket kat sini murah sket... tapi dah lupa plak regenya...huhu... nasib baik masa datang tu time org bagi mkn buaya dapat lah tengok... yg klakarnya bila nak bg mkn jer org tu tiup wisel... pandai buaya2 tu datang.... habis mkn pun org tu tiup wisel gak... pandai juga lah buaya2 tu tinggalkan tempat nakan...ghee~~... tanya org yg keje kat situ kolam yg paling besar tu ada lbh kurang 250 ekor buaya... 


Dulu taman buaya tu dulu terkenal ngn buaya yg cacat kat mulut dia nama Bujang Kawi... baru jer mati 4 bulan yg lepas... Teringat masa honeymoon 10 thn yg lepas tgk Bujaang Kawi... kata org yg keje kat situ... bila buaya tu mati depa orate gak... dapat satu balang duit siling yg dibaling org kat dalam kandang buaya tu... pesan org tu lagi kalau tgk buaya jangan sesekali buang botol air plastik kat dalam kandang buaya coz kalau buaya makan esok juga buaya tu mati sbb botol tu akan berbelit dgn ususnya... So mari kita sama berdisiplin dan berhemah yer....


Penat2  berjalan kat taman Buaya kita pergi rilex2 kat Pantai Cenang laks.... memang sangat cantik pantainya... sayang sampai dah lambat so sekejap sgt hazim n hazmi dapat main pantai... Hazmi mengamuk sakan bila nak balik sbb tak puas...
hazmi yg mula2 taaakuuuttt...
puas dipujuk tak nak juga... 
akhirnya...
 seronoknya buat sand castle

 Mula2 takut... tengok ajer abg yg mandi...

malamnya dalam kol 9 p mkn kat gerai gulai panas kat area kuala teriang.... memang lauknya superb... sampai skrg terbayang lagi udang gorengnya yg fresh n kari @gulai ikan yg superb tu... marbeles sungguh

 Hidangan dinner malam tu..

Tengok hasilnya
makan malam tu family kawan adik ipar pakcik yg belanja...
So nak explian rege memang tak dapat lah..
yg pasti memang berbaloi

Balik Homestay.... tido... esok sambung jalan n shopping sket sblm balik....


Selasa, 7 Februari 2012

Jom P Langkawi @Cable car

nak p Langkawi ni memang dah der dalam perancangan cuti CNY coz pak cik memang ajak join family dia p sama2... so dalam kol 7 (25/1/2012) bertolak ke Kuala Kedah dr rumah mak kat Baling... konvoi 2 buah kete... perjalan tak lah jauh... dalam kol 8.30 sampai Kuala Kedah... Sarapan dulu coz tiket Feri dalam kol 10.45pg... harga tiket utk dewasa RM25 dan kanak2 Rm17... kalau tak silap lah coz pak cik yg blanjer...hehe
my hubby, hazim n hazmi kat pintu masuk

me with my luving kids

dalam feri
kalau dr Kuala Kedah ke langkawi...
perjalanan 1 jam setengah... 
leh rasa juga lah mabuk lauk kalau tak tahan...ghee~~
kalau nak lbh dekat p langkawi ikut Kuala Perlis..
perjalanan cuma setengah jam...

Family pak cik n MIL dia...

dalam kol 12.30 ptg selamat sampai kat Langkawi... Ramai betul org yg p bercuti ke Langkawi masa2 cuti nih... Sampau jer my hubby terpaksa uruskan sal kete sewa coz pakcik booking Avanza jer... Masa2 cuti harga sewa kete pun mahal... dapat Kia Picanto ngn rate sehari RM130... Pak cik yg booking lbh awal dapat Avanza ngn harga yg sama... Lama jugak lah terpaksa lepan @ menunggu kete yg pakcik booking... Mungkin penyewa sblmnya lambat pulgkan...huhu... Hampir satu jom dok menunggu kete tu sampai...

Selamat dapat kete baru bergerak ke homestay yg dah pakcik booking tapi sayang nya homestay aku agak jauh ngn fmly pakcik... Area home stau tu kat Kuala Teriang.. Rate satu mlm RM70 bg yg ada aircond... kalau kipas jer RM50...  Berbaloi juga dok kat homestay area ni coz semua tempat dekat2 jer... 

selesai semua urusan homestay bergerak mkn tgh... Kami ke kawasan beras terbakar... Tapi tinggalan sejarah tu dah kurang jelas... dah tak nampak sgt beras2 yg terbakar tuh... !0 thn dulu masa p honeymonn masih ada... Lunch kat situ yg sedap gerai Laksa Kaw... memang kaw lah coz my hubby jer mkn 2 mangkuk... Sangat sedap sampai return lunch lagin hari terakhir kat langkawi...hehe
Kat dalam pagar tu lah letaknya kawasan beras terbakar
ada rumah peninggalan juga tapi aku dah lupa...
Hazim sakan nak bergaya bila aku nak snap2..

Dr Beras terbakar plan nak jalan2 tengok2 jer kawasan cable car... Tapi dah sampai jer fikir2 ada lagi masa terus decide naik jer lah... Harga tiket RM30 dewasa n kanak2 RM20 tapi kalau tunjuk my kad n my kid dapatlah harga separuh... tengok lah betapa ramainya org yg nak naik cable car... ni baru kat bawah sblm naik kat atas utk berbaris lagi... Hari tu ajer dr beli tiket sampai dapat naik cable car hampir2 2jam menunggu...huhu
ramainya pengunjung... ada yg bosan terus pg tanpa naik w/pun tiket dah beli...

Myt hubby berbaris nak beli tiket... 
Hampir 1/2 jam juga berbaris beli tiket
pukul 6.30ptg baru dapat naik cable car.. 
jadi masa kat atas tak lah lama coz kol 7.30 dah pun turun...

Siap jer beli tiket terus berbaris menunggu... memang sangat2 penat... tapi dah datang Langkawi rugilah kalau tak naik cable car... kalau tengok memang tinggi... ngeri juga dibuatnya tapi Hazmi relax jer... Hazim menjerit juga bila cable car bergerak... aku ngilu juga rasa perut bila tgk pokok yg kat bawah... serammmm....  Tapi best sangat... hazim sampai minta nak naik lagi...

Ni di puncak yg pertama
kalau tak silap 650m dr aras laut..
Ni lak kat puncak yg kedua...
700m dr aras laut..
kat sini juga ada jual2 air n burger... 
syukur alhamdulillah lah ada jual air coz kami satu family sgt2 lah dahaga..
sbbnya masa berbaris kat tingkat atas sblm naik cable car memang tak boleh bawa air naik...
bayangkan lah berbaris hampir 2 jam tak minum air... hauss sesangat tau...
tapi lihat pemandangan sangat2 cantik...

Budak ini sudah boring tunggu papa belikan tiket..
see kat belakang tu my hubby dah kepenatan berbaris menunggu giliran...

Balik dr cable car terus beli mkn malam... memang malam nye tak plan ke mana coz masing2 dah penat...
terus semuanya zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.... kita jenjalan lagi esok... 

Isnin, 6 Februari 2012

Balik Kampung @Baling, Kedah

Dah 2 minggu lbh tak update.... memang tak sempat... balik kampung hari Ahad 22/1/2012... terus tak dapat nak buka intenet... sangat2 lambat... naik plak sek sibuk ngn data emis... hari2 balik kol 4 atau 5... terus rehat dr berblogging...

hari ni baru berkesempatan w/pun ada lagi keje2 sek yg sgt perlu diberikan perhatian khusus...huhuhu :-(

nak bercerita sal balik kg hari tu... plan bertolak agak lambat dlm kol 8.00pg sbb my hubby balik keje kol 7pg... memang bersemangat tapi bila nak tutup pagar baru realise yg pagar tak dapat nak tutup sepenuhnya kesan MPJBT naik taraf longkang kekononnya... sudahnya my hubby terpaksa jd tukang pagi2 hari mengetuk sana sini spy pagar dapat dikunci dgn selamat... akhirnya berjaya juga dan selamat bertolak hampir jam 9 pg...

Syukur alhamdulillah jalan lengang jer... mungkin ramai yg balik pd hr Sabtu... Berhenti mkn tgh hari kat RnR Sg Buluh @kopitiam... Leh tahan mahal coz nasi lemak sambal stong n bihun goreng sepinggan RM8.50...
 Lunch... yg pasti fresh oren nya sedap!!
Hazim n Hazmi mkn chicken poridge..
Rehat lbh kurang 2 jam sblm bertolak semula ke utara

 hazim yg dah kepenatan asyik bertanya jer lagi berapa jam nak sampai...
Sudahnya tidur juga..
 Hazmi dah nyenyak... 
kekenyangan n kepenatan

 Pemandangan sepanjang jalan dr Kuala Kangsar ke Grik..
Hasil snap2 by Hazim yg dah tak tau nak wat per dlm kete..

Sepanjang jalan dr Grik ke Baling..

Akhirnya selamat sampai dalam kol 7 ptg... berehat2 sblm esoknya nak bertolak pulak ke Langkawi... Next entry ceciter sal percutian ke Langkawi yg menggembirakan...
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~