Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 6 Februari 2012

Balik Kampung @Baling, Kedah

Dah 2 minggu lbh tak update.... memang tak sempat... balik kampung hari Ahad 22/1/2012... terus tak dapat nak buka intenet... sangat2 lambat... naik plak sek sibuk ngn data emis... hari2 balik kol 4 atau 5... terus rehat dr berblogging...

hari ni baru berkesempatan w/pun ada lagi keje2 sek yg sgt perlu diberikan perhatian khusus...huhuhu :-(

nak bercerita sal balik kg hari tu... plan bertolak agak lambat dlm kol 8.00pg sbb my hubby balik keje kol 7pg... memang bersemangat tapi bila nak tutup pagar baru realise yg pagar tak dapat nak tutup sepenuhnya kesan MPJBT naik taraf longkang kekononnya... sudahnya my hubby terpaksa jd tukang pagi2 hari mengetuk sana sini spy pagar dapat dikunci dgn selamat... akhirnya berjaya juga dan selamat bertolak hampir jam 9 pg...

Syukur alhamdulillah jalan lengang jer... mungkin ramai yg balik pd hr Sabtu... Berhenti mkn tgh hari kat RnR Sg Buluh @kopitiam... Leh tahan mahal coz nasi lemak sambal stong n bihun goreng sepinggan RM8.50...
 Lunch... yg pasti fresh oren nya sedap!!
Hazim n Hazmi mkn chicken poridge..
Rehat lbh kurang 2 jam sblm bertolak semula ke utara

 hazim yg dah kepenatan asyik bertanya jer lagi berapa jam nak sampai...
Sudahnya tidur juga..
 Hazmi dah nyenyak... 
kekenyangan n kepenatan

 Pemandangan sepanjang jalan dr Kuala Kangsar ke Grik..
Hasil snap2 by Hazim yg dah tak tau nak wat per dlm kete..

Sepanjang jalan dr Grik ke Baling..

Akhirnya selamat sampai dalam kol 7 ptg... berehat2 sblm esoknya nak bertolak pulak ke Langkawi... Next entry ceciter sal percutian ke Langkawi yg menggembirakan...

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~