Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 16 Februari 2012

~~Dah pun 10 tahun~~

10 Feb 2012... Dah pun genap usia perkahwinan kami 10 tahun... aku n my hubby... Semoga perkahwinan kami berkekalan dunia dan akhirat... sentiasa dipermudahkan dari semua urusan... Diberkati... Dirahmati.... dan dilindungi Allah hendaknya... AMIN...

 masa ni majlis kat rumah my hubby 12/2/2002
majlis akad nikah n kat rumah aku lak pada 10/2/2002
masa ni masing2 maintain ja... hehe
 sekarang dah berempat
aku n my hubby macam di pam2... hahaha
harap2 ahli kelima akan menyusul...
semoga rezeki dr Allah dipermudahkan...

so celebrate sempoi2 ajer... Just two of us... Lepas hantar Hazim ke sek agama dalam kol 2.30pm... Terus ke Jusco Tmn U utk mkn steak.. fvret aku n my hubby...

 three layer tea for me n ABC for my hubby

 boleh tahan ajer rasanya
tetap steak kat hutan bandar the best..
ada masa mesti ke sana utk mkn

mkn cepat2 coz nak ambil Hazim blk sek agama lak kol 3.45pm... dah ambil Hazim terus ke Jusco Bukit Indah... My hubby buy smthg for me... hehe 
pastu my hubby keje lak kol 7pm... jadinya malam nya hanya dinner domino's Pizza kami 3 beranak...

 Hazim aje mkn 1 regular pizza
skrg ni my fmly lebih suka mkn Domin o's dr Pizza

3 ulasan:

sue zainun berkata...

selamat ulangtahun kak..lama tuh 10 tahun..insyaallah..semoga kekal hingga ke akhir hayat..

Mamanurin berkata...

tahniah!!!happy anniversary

Rafshila Romli berkata...

sue zainun & Mamanurin... Terima kasih....

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~