Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 29 Februari 2012

Rupanya aku pun dah ada... baru perasan hari ni...

rata2 blogger semua mesti tau apa tu BE kan... Singkatan kepada buffered earning..... petang tadi gatal2 tgn nak buka akaun nuffnang... aku ni memang jarang2 buka sbb income yg masuk cipuutt jer..huhu
terkejut jugak bila buka tadi ada BE siap ada dua campaign lagi... Cayalah utk aku...

tak caya...meh nak tunjuk bukti...hihi..

rasanya lepas ni kena lagi rajin update blog lah... cipuutt2 pun mashhuukkk juga kan...hehe terima kasih Mr. Nuffnang... bagi lah lagi2 BE tu... TQ so much...

3 ulasan:

misz sheyla berkata...

OK LA...DARI TAK DE....HEHE

sue zainun berkata...

tahniah..kita dok menunggu lagi ni..hehe

Rafshila Romli berkata...

misz sheyla & sue zainun...
doa2 nanti korang lak dapat... happy blogging....

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~