Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 14 Mac 2012

Adnan Sempit 2 Memang Best

Malam tadi baru berkesempatan tengok movie Adnan Sempit 2... Asyik bertangguh2 nak tengok... Cuti2 sek ni masing tidur lambat... Sudahnya malam tadi gelak tak hengat... sampai nak semput aku n Hazim ketawa... patut lah ada yg sanggup masuk panggung 2 kali tengok citer ni... kelakar memang tak hengat...hahahhaha

paling best bila tengok bab rempit antara Nan dgn Along dari jalan ke shopping kompleks.. pastu sambung kat jalan dr malam sampai ke siang... Last2 along tercampak dalam trak polis.......gelak non stop... tak sempat nak tarik nafas... sambung gelak lagi... memang sangat2 klakar..

Saper2 yg belum tengok... jom tengok... tak rugilah... boleh hilangkan tension jap...

4 ulasan:

Balqis Nazid berkata...

he..he.. x tgk lagi pun ceta ni,

Rafshila Romli berkata...

ingat kan biasa2 ja... rupanya leh tahan lawaknya.. tak terfikir lak dok racing kat pasar ikan n shopping kompleks... last2 turun ngn motor ikut lift...hahhahha

Cute Mum berkata...

salam kenal..
memang best cerita nie..
dania tue siang malam pasang dvd adnan sempit2..siap boleh hafal dah dialog dan gaya2 dalam cerita tue..
sampai kami takleh gk tv langsung..

Rafshila Romli berkata...

Cute Mum... salam kenal juga...
memang best kan... tapi tak sempat nak return tengok lagi... hehe

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~