Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 10 Mac 2012

~~++Jom beriadah++~~

Kisahnya Sabtu petang minggu lepas... Mak aii lama nya terperam... dah seminggu baru nak story mory kat sini.. sbb nya dok tunggu nak ambik semua gambar2 kat HP my hubby...hehe
habis jer sek ganti Sabtu lepas... memang cuaca agak memberangsangkan... so dah lama tak jogging satu family... jadi plan macam biasa ke Taman Bukit Indah...

Jom kita menyihatkan badan... sampai jer Hazim n Hazmi menuju ke taman... laju jer nak main slide... 
 
puas2 pujuk baru lah bujang2 main bola... mama tengok aja...

 Semangat abg Hazim nak blajar main bola...

 dah main bola ajak plak budak2 tu berjogging... satu taman tu juga lah pusing...
 
 dah puas jogging sambung balik main kat taman..

 macam2 posisi Hazmi main...

 budak yg tak pernah puas kalau dapat jalan2 n main2
susah nak ajak balik
huhuhu

 me n my luv

dah kol 7 ajak Hazim n Hazmi balik... mula lah episode merengek tak nak balik...

Sudahnya balik sambil menangis dalam kete...

2 ulasan:

Balqis Nazid berkata...

lama x jogging ha..ha.. padahal rumah dengan taman metropolitan ker dengan FRIM tu tak jauh...

Rafshila Romli berkata...

sbnrnya shila pun dah lama tak jogging... ni pun tunggu bila abg keje shift pagi.. kena plak petang2 hujan jer... kalau bertiga ngn bujang2 tu bukan jogging lagi dah... dah tukat ke acara kejar mengejar...hehe

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~