Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

kilk-klik Yer Di Sini

Pengikut

Rabu, 7 Mac 2012

++~~Jom Ke Karosel Water Park, JB~~++

Hari Ahad lepas... bawa Hazim n Hazmi mandi2 kat Karosel Water park JB... Betul2 kat sebelah Bestmart Taman Nusa Bestari... Lebih kurang 2km dr Carefour Sutera Utama... Ada banyak laluan untuk sampai ke sini...
 Keluar rumah hari tu pun dah kol 11.30... tapi tak perlu risau sbb tempat ni di buka dari pukul 10pg sampai 10mlm... harga tiket lak kalau hari biasa dewasa RM20. kanak2 RM16... kalau Sabtu, Ahad dan cuti umum... Dewasa RM25, kanak2 RM18...

harga tiket tu agak mahal kalau nak bandingkan dgn Tiram Indoor Water Park  kat Todays Mall Ulu Tiram atau La-Stella Water Park Theme kat Starhill Golf Resot Kempas....

gambar kat bawah ni tunjukkan kawasan kat Karosel tuh... Best jugak lah untuk bawa anak2 mandi sbb kat area JB ni tak der lah kawasan mandi2 yg dekat2....

lama juga lah berendam kat situ... Lebih kurang 4 jam juga... sampai dah tak tertahan dah aku ni sejuk... tapi cam biasalah Hazim n Hazmi tak nak juga balik... Sudahnya paksa rela... ajak p TESCO... barulah jalan... Jom layan gambar2 mandi manda kat sana...

 ni kawasan untuk kanak2 riang rebina...
lebih selamat kalau mandi kat sini.. airnya paling cetek..


jap jer mandi kat sini pastu ke kawasan yg ke dua
cam gambar kat bawah ni... airnya dalam sket dan lbh besar kawasan nya..
Seronokkan dapat mandi manda macam ni di hujung minggu..
dapat gak release kan tension keje

"Adik, bagi lah Hazim guna lak pelampung tuh...
dah tak larat ni..."
Me... mandi2 juga..
interframe wajib ada kan..
hehe
budak tak nak balik.
kalau biar tak tau lah depa nak berendam baper jam..
"mama, lain kali adik nak datang lagi tau"

Ada juga slide yg agak besar...
 berkali juga my hubby naik dgn Hazmi.. 
Hazim sekali aja..

balik nye memang ke Tesco utk makan... Macam biasa Hazim n Hazmi memang suka mkn bubur ayam kalau kat sini... Memang sedap n banyak...

Petang plak p tengok progress rumah... dah 80% siap... terus balik rumah MIL... Lepak2 sampai kol 9mlm...

kalau nak tengok banyak lagi gambar2 kat karosel ni boleh juga tgk kat sini

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~