Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 24 April 2012

Berita gembira!!! tapi bagi aku tak baper nak menggembirakan...

Kisahnya tentang gaji kakitgn kerajaan lah..... Boleh dikatakan hampir semua kakitgn kerajaan dapat berita gembira bila ramai dapat tau melalui payslip online.... tunggakan untuk kenaikkan gaji sebanyak 13% akan masuk pada pembayaran gaji 25/4/2012.... Dan yg pastinya ramai yg senyum tak henti walaupun kenaikan gaji tahunan (KGT) belum diberikan.... cuma ada basic gaji baru yg naik sebanyak 13% itu... penambahan Cola sebyk RM50 juga turut diberikan... saper2 yg belum cek lagi payslip tuh boleh lah cek kat sini....

TAPI.... bagi aku dan cikgu sekolah.... semuanya senyum tak berapa nak senyum sbb tak dapat lagi tunggakan.... sedih tau :-(:-(  cuma dapat basic gaji baru jer.... tapi still akan dapat next month... 23/5/2012.... yg tak bestnya amaun nya sama kalau dapat bln ni atau bln depan pun.... rasa nya lebih baik dapat bulan nih.... huhuhu :-(

bagi pembayaran KGT plak dikatakan akan diberikan pada Jun atau Julai... so bagi sesiapa yg kenaikan gaji tahunan pada Jan dan April... harap2 ada lah tunggakannya... boleh wat belanja raya nanti... harap2 adalah yg akan senyum lebaq lagi....


Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~