Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 8 April 2012

.:Berita yang menggembirakan setelah 2 tahun menunggu:.

Mood semalam dan hari ni masih lagi HAPPY.... Senyum sampai ke telinga... My hubby pun sama... Suka sesangat...  Setelah 2 tahun menunggu akhirnya khabar gembira ini sampai jua....  Yang pasti kena pujuk Hazmi... Dia tetap kena terima w/pun kalau ditanya... jawapannya yg masih pelat itu... "Adik Kacik Lagi"... Kacik tu kecik lah...  Dah sampai masa adik bertukar jadi "Abg Ngah:...hehe

 Senyum
Gembira

Syukur Alhamdulilllah di atas kurnian Allah untuk rezeki yg ke 3 ini..... AMIN!!!! dah lama kan tunggu.... bersyukur sesangat kerana kalau semuanya selamat ini yg ke 3... dah pun ada dua hero yg hensem... Doa2 kali ni rezeki mama dapat kawan.... girl plak kan...  Ini lah buktinya...

nak juga gambar ni interframe kat sini
hehe

Ekcelli dr bln 10 / 2010 lagi dah plan nak tambah yg ke 3...  tapi belum rezekikan...  kalau nak dapat Hazmi dulu pun lambat juga... bila abg Hazim umur 3thn setengah br dapat Hazmi... nampak gayanya sejarah berulang lagi... besar kemungkinan kali ke 3 ni pun Hazmi akan dapat adik bila berusia 3thn setengah juga.... Apa yg Allah bagi tu semuanya ada sebab kan...

Memang bila terfikir balik.... Rezeki adik yg ke 3 ni dapat selepas berita pelarasan gaji.... Allah lebih mengetahui segalamya... AMIN..... 

kalau dgn hazim dulu... lps dapat jer dia... rezeki beli kete, bila hazmi beli rumah... Kelmarin baru beli gajet yg baru for me... aku usik my hubby entah2 rezeki adik no 3 kot... Tup2 semalam kompem!!! memang sah rezeki anak2 kan.... harap2 dapat berita yg menngembirakan tentang rumah juga.... harap2 sblm bersalin nanti dapat pindah masuk rumah baru... Lagi pun memang dah lambat progress rumah yg aku beli nih... dah lbh 2 thn pun....

terima kasih diatas doa semua ahli keluarga n kawan untuk aku menambah bilangan ahli keluraga ni... Doakan juga supaya semuanya selamat hingga ke akhir... AMIN.... 
aku juga doakan kepada kawan2 yg sedang berusaha.... Moga2 ada rezeki dan berita gembita untuk kawan2 semua....

8 ulasan:

Mamanurin berkata...

tahniah!!!!

Rafshila Romli berkata...

Mamanurin.... Terima kasih... Doaka semunya ok ye...

ejaescobart berkata...

congrats shila... very happy for u... take care.. :-)

Rafshila Romli berkata...

eja... TQ... doa2 rezeki untuk hang tak lama lagi... AMIN...

Farraa....... berkata...

tahniah shila. Fara pun ade plan, tapi bukan dalam tahun ni la kan (Jika Diizinkan Allah) Pe2 pun tahniah sekali lagi. Tumpang gembira :)

Rafshila Romli berkata...

farraa.... Tq.. Doakan semuanya selamat k

Izan Ishak berkata...

tahniah shila! rezki baby dapat masuk rumah baru pulak ye...

Rafshila Romli berkata...

Izan ishak.... Tq
Doa2 dipermudahkan semua...

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~