Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 26 April 2012

cara menulis aamiin yg betul

memang dah menjadi kebiasaan kita mengaamiin kan apa yg telah kita doakan atau apa yg kawan2 kita doakan... tetapi kebanyakkan kita menulis amin yg salah so makna nya juga tidak menepati apa yg kita mahukan...

So nak syer apa yang aku dapat dr Fb kawan... harap2 lepas ni kita dapat tulis aamiin yg betul spy doa kita dapat  dikabulkan oleh Allah






Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~