Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 15 Mei 2012

~~hadiah dr Hazim~~

this year.. first time Hazim  nak bg hadiah yg banyak utk cikgu2 nya sempena Hari Guru esok.... memang excited dok mengira n menghafal nama cikgu2 nya...  sampai dah masukkan dalam beg untuk dibawa esok...
Ni lah hadiah biasa2 aja dr Hazim...
yg penting aku menerapkan rasa hormat Hazim pada guru
dan menghargai jasa guru mendidik dan mengajar Hazim...
dengan memberikan hadiah
sempena Hari Guru



Aku juga mengucapkan "Selamat Hari  Guru"
untuk semua insan yg bergelar guru
dan semua guru dan insan yg per
nah mendidik dan mengajar aku sehingga berjaya 

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~