Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 9 Mei 2012

semalam CRK hari ni MC lak..

Memang agak teruk alahan masa mengandung kali ni... kalau dulu kata my hubby kuat jer... kali ni lembik habis... semalam msg GB minta ambik CRK gara2 badan yg lemah sangat n paha yg cramp sampai tak leh nak berjalan ... sudahnya call mak bidan urut satu badan...

Tapi selera makan sangat menurun... semalam hanya dapat mkn koko crunch semangkuk n popia 3 kpg... nasi lemak yg my hubby beli utk sarapan pagi buang cam tu jer... sbb nya aku bau sambal tu, dah nak muntah okeyy.. kalau dulu sambal tu kan main aku suka... petang my hubby belikan bihun goreng... hanya mkn 3 suap... bakinya ke tong sampah... tak der saper nak tolong habiskan... my hubby dah p keje ....huhu

malam memaksa juga diri utk mkn nasi... kang terus lembik... syukur alhamdulillah sekurang-kurangnya aku tak muntah... kalau tak lagi parah... even yg masuk tu sket dapat gak kat dalam... hope baby sihat aja....

hari ni msg bgtau GB nak p klinik ambik MC lak sbb tenaga memang dah tak der... sudahnya balik klinik minta my hubby belikan epal n manggo.... nasib baik buah2 boleh plak mkn ngn berselera....memang dugaan sikit ngndung kan bay ni... ada lagi 3 week untuk cukup 3 bln... selesai trimester pertama...

Cepatlah masa berlalu... harap2 tak der lagi alahan ni bila dah masuk trimester ke 2... nak mkn byk2 utk baby... semoga mama n baby sihat selalu... aamiin....

Terima kasih untuk my hubby yg sangat memahami... menemani sepanjang masa... cam nak jadi puteri raja jer ngndung kali ni... sbb dok baring jer tak wat per2... semuanya my hubby yg tolong buatkan... Terima kasih sayang kerana sangat2 memahami... 

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~