Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 18 Jun 2012

baru nak berjinak-jinak dengan ????

As salam.... skrg ni nak update blog memang bercinta..... sgt2 malas k...  so semenjak dua menjak ni dah mula berjinak-jinak ngan ???? ... dah mula pandai nak kumpul2... Sebab pengaruh kengkawan gak ni... asyik ngajak n tunjuk offer jer... Sudahnya aku membeli jugak... TUPPERWARE... hehehe



Orang lain dah lama pun beli.... AKU????... baru nak wat koleksi... sbb nya kengkonon nya prepare la sblm nak masuk rumah baru yg ntah bila nak siap... rumah tu dah 6 bln terlebih masa nih...huhu... so beli lah sket2 dulu...




Ni la first tupperware aku beli
untuk panaskan makanan kat microwave... 
memang puas hati even panaskan mknan baru kuar dr fridge
tetap mebelles
Jakun jap aku...
hehee


Ni lak set ke 2
utk kegunaan biasa..
Set ni masa beli sher ngn kawan...
so kuantiti tupperwarenya bahagi dua...
hehe

Ni baru dapat tgh hari tadi...
utk simpan barang kat tempat beku dlm fridge
No more ice cream tuppaware lah lepas ni...
Berlagak lah puloks...
baru nak berkemampuan sbnrnya...hahaha
still syer ngn kawan masa bl set ni..
hehehe

Mula2 beli yg warna biru for me
tadi baru dapat yg warna hijau for my hubby..
senang coz kompem tak tumpah...



Jom...jom yg belum ada kita beli TUPPERWARE

2 ulasan:

Balqis Nazid berkata...

best kalau dah mula mengumpul ni..
kita punya ntah mana2 dah sekarang ni..
Pindah dari Kl ke Jb bertaburan dah semuanya..
sekarang tgh sibuk tambahkan koleksi Corning ware & correlle..
he..he..

Rafshila Romli berkata...

Best lah kan.... Tapi tu lah tmpat nak menyimpan tu terhad... Corning ware n correlle tu ckgu sek siap wat undi lg... Shila nak join tp memikirkan nak smpn kat ner... Tunggu jer lah thn dpn...hehe

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~