Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 12 Jun 2012

Best bila dapat buah tgn dari mak... TQ Semua!!!!

dah seminggu tak update... ekceli ada jer story terlintas kat kepala ni nak share tapi malasnya nak menaip... huhuhu..... hari ni dah 2 hari bersekolah lps 2 minggu bercuti... Tak ke mana pun... Cuma bawa Hazim n Hazmi mandi2 kat Karosel ajer...

My sis yg dok kat Kulai tu balik kampung.... so berkesempatan lah kirim ikan pekasam... Bukan time ngnadung ni jer terasa nak mkn... tiap2 kali my sis balik kg... tu lah yg selalu aku kirim... Lg pun my hubby pun dah over pandai mkn juga... malah dia lagi kemaruk dari aku...hhehe
Di sebab kan tekak ni yg nak mkn sangat... petang semalam sanggup p rumah my sis even kol 7ptg my hubby keje... tak dapat lah nak lepak lama2... Stay dalam 1jam setengah jer... tapi puas juga main ngn Imanina kan....

masa p tadi baju ni lah yg Imanina pakai....
Syik ketawa nak ajak main jer kan
lain kali abg Hazim n Hazmi datang lagi

Tup2 bila p sana... banyak lak barang yg aku dapat... hehe suka...

My sis yg kat Miri pun balik kg juga... makin bertambah lah ole2 for me... Best kan..kan...

So dapat apa????

Ni dari my mom...

 Kuih loyang ada dua versi
satu yg biasa manis fevret my hubby
lg satu pedas... my fvret... macam mkn maruku
my mom minta mak ngah buatkan...
Terima kasih semua.. yg buat, mak yg minta tolong buatkan 
dan yg paling penting my sis yg tolong bawa datang JB...
Ada lg keropok from my sis n juga bahulu...

 Ni lak dari my sis (mak Ngah) 
for Hazim n Hazmi
terima kasih Mak Ngah!!!

 Ni lak dr my sis (Mak Su)
Utk my hubby 
Tq Adik...

 Ni lak FM dr my sis yg kat Miri
FM sabah coz dia p KK
lg satu My sis kat Kulai bg dr Telok Cempedak...
TQ so much dear...
Luv both of u very much
tau kan kakak dia ni suka kumpul FM...

 Ni jg dr my sis yg kat Miri tuh...
Thanks adik... cantik
 ai like...

Ini lah yg paling best...
Ikan pekasam...
Superb bg yg tau mkn kan...kan...
Sedap mkn ngn nasi panas2...
terangkat...

Terasa kat rumah ni mewah jap ngn makanan.... 

Dan yang paling best n tak sabar aku nak tunggu... nak kumpul ramai2... raya nanti... Rasanya dah lama tak dapat berkumpul semua... tahun ni Insyaallah... Rindu kampung....

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~