Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 20 Jun 2012

++MC ke 2 di minggu 15++

Demam semalam berlarutan... sudahnya hari ni ke klinik jumpa doctor... Semalam tak mkn ubat langsung sbb takut nak mkn...huhuhu.. sudahnya hari ni mkn worse...

Jumpa doc td dapat MC... n 4 jns ubat... tapi ubat selsema doc bg yg biasa2 aja... sudahnya dia top up ngn nose drop spy hidung tak tersumbat... relakan jer lah w/pun aku tak gemar ubat cam ni...


Yg paling tak tahan mkn ubat batuk yg warna putih sbb ubat tu utk semput skali.... kalau mkn kompem tgn menggigil... pastu kaki semua lenguh2... doc kata ubat ni sesuai utk ibu mengandung... MC doc offer 2 hari tapi aku ambik sehari utk hari ni jer... memikirkan esok byk kelas n kls tmbjhn thn 6... terpaksa lah gagahkan juga... tapi bila dah petang cam ni masih rasa lemah... baru nak nyesal tak ambik 2 hari... padan muka aku... kononnya pekerja berdedikasi lah... hampehhh...

harap2 esok diberikan kesihatan yg baik utk aku melaksanakan tugas... aamiin...

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~