Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 25 Julai 2012

PM umum bonus setengah bulan gaji utk raya 2012... Syukur Alhamdulillah... TQ PM

Semua tanda tanya 1.4 juta kakitgn kerajaan dah terjawab... TQ PM... dapat juga bonus 1/2 bulan gaji... dan minimum RM500 utk kakitgn kerajaan dan juga pesara kerajaan... akan dibayar pada 9 ogos ni... Dan gaji bulan 8 pulak akan dibayar pada 13 ogos...

Syukur Alhamdulillah ada tambahan utk perbelanjaan raya nanti...


nak kepastian jom tengok kat sini.... PM Bagi Bonus sumber dari Berita Harian



Bagi yg belum dapat tunggakan gaji tahunan (kgt) bulan ni... doa2 dapat bulan depan... tambah lg dgn bonus... betul2 raya sakan... hehe

bagi yg dah dapat KGT bersyukur ada lagi tambahan utk bln ni...
tambah2 aku yg terpaksa byr insuran n roadtax kete bln ni... 2 kete serentak... dapat lah bernafas utk baling kampung raya nanti...

Syukur Alhamdulillah... Terima Kasih PM!!!!!!!!!!!!!!!!

2 ulasan:

ejaescobart berkata...

shila hang dpt tnggakkan bulan julai ke ogos? cikgu2 skolah aku bleh kata suma dapat.. aku je yg blum... huhuh

Rafshila Romli berkata...

Eja... aku dah dapat tunggakan gaji bln lepas... ni dok tunggu bonus ngn gaji ja lah bulan ni...

kalau hang tak dapat bulan lps... tak pa lah... harap2 dapat bulan ni semua sekali... tapi kompem lg byk cukai kena potong...

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~