Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 22 Julai 2012

Salam Ramadhan & Selamat menjalani ibadah puasa

Hari ni dah 2 Ramadhan... baru berkesempatan nak update blog... Biarlah lambat drpd tak wish langsung kan...

So berkesempatan di bulan yg mulia dan penuh barakah ini... saya ingin memohon maaf kepada semua yg mengenali saya terutamanya ahli keluarga, sahabat, rakan sekerja, rakan2 FB n Blogger....  samada terkasar bahasa dan tingkahlaku secara langsung atau tidak langsung... dan juga segala penulisan saya andai kata ada yg terasa hati atau tersinggung perasaan.... saya memohon kemaafan dari anda/ kamu semua....


Semoga kita semua mendapat berkat di bulan yg mulia ini dan sama2 mendapat kesihatan yg baik agar dapat mengerjakan ibadah dan menambah pahala untuk kita semua... Aamiin...

Semoga Hazim juga dapat berpuasa penuh... Diberikan kesihatan yg baik agar dapat menjalankan ibadah puasa dengan sempurna...


Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~