Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 9 Ogos 2012

bila barang free dr BR.... panjang pun sanggup tunggu...

semlm rasanya semua tau kan... BR bg ice cream free satu Malaysia... So kebetulan semlm berbuka kat Pizza Hut@ Jusco Bukit Indah.... tetiba terperasan barisan yg pnjg sangat... rupanya org ramai berbaris nak ambik ice cream free... huhuhu

aku snap lah gambar org yg sanggup berbaris ni.... jom tengok.. ramaikan... ni baru separuh yg kelihatan

ni betul2 kat depan BR @Jusco Bukit Indah


Hazim pun curios... tanya juga naper ramai sgt yg berbaris... so aku bgtau lah dpt ice cream percuma... katanya Hazim nak juga... tak kuasa aku nak melayan... nak juga kita beli lah nanti... hehe

Sudahnya jalan2 jap kat sen Q... pastu balik... nak masak lg utk sahur nanti... hehe

nak baca lagi sal secedok ice cream ni... boleh jengan blog sini dan juga sini .... semua nya cerita berbaris panjang2.... huhu

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~