Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 2 Ogos 2012

Cuti Berganti sempena hari raya 2012

Yeay... berita gembira lagi bagi guru2 sbb diberikan cuti berganti utk hari raya.. dapatlah yg dok jauh2 tu balik awal sket... macam aku lah yg plan nak balik beraya di Kedah tahun ni....  berangan nak balik awal.. tup2 GB bg tau hari Jumaat tu tak leh ambil CRK.. kang kalau cikgu2 yg dok jauh pakat ambik CRK saper lak yg nak ngajar kat sekolah... huhuhu

tapi bila baca blog cikgu shamsudin ngn chekgu Azrine baru lah aku tau hari Jumaat tu dapat cuti berganti... tapi pihak sekolah perlulah pohon... kena gantinya pada 22/9/2012 (Sabtu)...

kalau tak caya juga jom kita baca surat ni ramai2...

Moga berita ni menggembirakan semua yg plan nak balik beraya di kampung awal2...  Semoga semua perancangan berjalan lancar..

#cam ner persiapan raya korang semua.....

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~