Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 2 September 2012

Jamuan makan @my house

Semalam... kawan2 my hubby masa sek men dulu datang raya kat my house...  salah seorg tu my hubby dah jumpa thn lepas... tp yg lagi 2 org tu baru berjumpa lps 24 thn tak jumpa... masing2 dah berkeluarga... best juga bila ramai2 berjumpa... meriah sungguh... happening...

my hubby friends n their family

Bila dah ada yg nak datang... wajib lah masak2... so cam biasa lah aku prefer masak laksa Penang... penggemar laksa lah katakan... lagi pun for me masak laksa ni senang n cepat... tak renyah sgt nak masak... Tapi takut gak kawan2 my hubby tak pandai mkn laksa penang coz ada org Johor yg tak pandai mkn kan... so aku prepare juga mehun goreng... kalau kat Kedah memang kami mkn laksa campur ngn mehun goreng... lagi sedap... my hubby yg tak pandai mkn laksa dulu pun skrg ni dah jd fevret dia gak... dah pandai juga mkn campur mehun goreng... hehe

Ni lah yg aku sediakan semalam

Lps beraya kat my house... bergerak plak p rumah kawan my huuby kat Kg pulai, Gelang Patah.. seronok konvoi ramai...

malam nya my sis yg kat Kulai plak datang... for sure ada bekal yg di bawa balik... lagi pun kuah laksa tu aku masak agak byk dgn 2 kilo ikan... Syukur makanan yg dimasak ngam2... cukup.. Alhamdulillah datangnya tetamu membawa rezeki... 

Imanina yg chuumill

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~