Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 14 September 2012

Open House~~my sis @Kulai

Petang semalam my sis yg kat Kulai tu wat open house... so me decide nak p juga... so dalam kol 3 lbh tu gerak dr rumah... ekcelli dia nyer open house tu mkn nya malam after maghrib... tapi kawan2 cikgunya datang ptg... aku pun sama... n my hubby masuk keje kol 7pm... tak leh nak stay lama2... huhuhu

Menu nasi impit, mehun soto... ada juga sate n kuih2 lain... satu gambar pun x snap... layan kan dak chumill Imanina...

me, imanina, hazim n hazmi...
susahnya abang2 nya nak dok diam2
bergerak ajer bila my hubby snap2... 
me.. chubby nya mak yong ini...
hehe

Kesian dak chumill ini demam...
sudahnya tidur kat lengan pak long nya... 
siap bercool fever lagi...
rindu imanina
sedih plak bila tak dapat stay lama2...

dalam kol 5.30 bergerak balik JB... kalau my hubby tak keje stay juga sampai malam... anyway thanx to my sis... tapaukan mkanan yg sedap itu... nghee~~

lain kali abg hazim n abg hazmi datang lagi main2 ngn imanina..  "bak kata abg hazim.. "ala comey2 tepuk bagi pandai"... :-)

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~