Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 3 Oktober 2012

Cuba menjadi yg terbaik untuk mereka

Semenjak dua menjak ni... bila perut makin memboyot ke depan... cepatnya terasa... sensitif gitu... dgn karenah n peragai Hazim... ada yg buat mamanya mengalirkan air mata....... huhuhu

tambah plak bila malam jer this week my hubby xder coz tuntutan keje... terasa penat sgt melayan 2 boys tuh... nasib baik dah dua malam pandai plak pujuk balik mamanya.. minta nak mengaji kat rumah... kalau tak puas soh baca, buat dek jer...

moga2 dapat diteruskan dan diamalkan setiap malam.....

malam pertama
ni pun selepas kena marah tak nak gaji di siang hari
sudahnya memujuk mamanya minta nak mengaji
doa minta berterusan
malam kedua
Hazmi nampak tekun..
sudahnya baru sebaris dua dah berhenti

bila semakin beranjak usia... kekadang terfikir.. adakah aku telah menjadi mama yg terbaik untuk mereka... bertambah plak yg kat dalam perut ni... Insyaallah akan bertambah menjadi 3... Moga2 anak2 ku menjadi anak2 yg soleh... membesar bagai juara dengan kerohanian yg penuh... aamiin....


Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~