Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 12 Oktober 2012

Dah pun 31 minggu... lagi 9 minggu..

rutin bila ngandung... jom cek perut k... so hari Rabu baru ni appoinment ngn doktor @Klinik Kesihatan Tampoi.... sbb utamanay bila doktor sok csan lg nak tgk kedudukan uri ok atau tak...

so ke sekolah dulu cam biasa coz hantar hazim... pastu baru ke klinik... around 8.30 br ambil no.. tapi nasib baik x yah jumpa nurse so cepat lah sket proses... ambil darah (FBC)... utk cek kepekatan darah n kuman bagai... juga ambil darah utk cek Hb... cepat juga lah... dalam kol 11am dah sampai sek smula... rutin masuk kelas cam biasa...


bila check ngn doktor tak der tulis tgn
semua print dr komputer,,,

Syukur kali ni semuanya ok... Hb dah kembali atas 11... bacaaan nya 11.1... kedudukaan uri pun doc kata kat tepi... tgk baby pun semuanya normal n berat baby sekarang lebih kurang 1.6kg...

aku pun sejak ambil tambahan zat besi... dah makan baru ok sket... tak lah lembik jer macam sebelum ni... sangat suka bila rasa segar ajer... cuma baby semkn suka mengeras.. sometime tak tertahan gak... semput dibuatnya... baguskan juga kan baby aktif... lg risau kalau dia diam jer...

balik jer terus ke Klinik kesihatan Desa Skudai utk tentukan next appoinment... dan yg pasti next week 16/10 kena minum air gula free n check perut lagi.... Semoga semuanya selamat hingga ke penghujungnya... aamiin...

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~