Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 30 Oktober 2012

Samsung Galaxy note II

dok terfikir2 nak citer ke tak nak
kang ada yg kata show off laks...
tapi nak juga tulis coz sbg kenangan aku kan

So terbeli semalam 29/10/2012
sebg hadiah belated..belated..belated birthday
my hubby
a present for him
dah 5 bln after birthday dia br dapat bg hadiah kan..
Price cam kat pasaran lah
tapi beli kat situ og gak coz
dia bg free casing n screen protector..

aku yg tak pandai sgt ni lebih baik guna android yg mesra alam kan..
tapi penggemar iphone mesti tertunggu2 iphone5..
anyway
yg penting org tersayang senang hati..
luv him so much

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~