Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 28 Oktober 2012

Segmen :Jom UP Follower Sampai 1000 ++

Hari ni tergerak hati nak join segmen ni anjuran blog Dunia Kecil Kami

mana lah tau lepas ni follower blog aku pun bertambah juga... heheheh
cara nak join segmen ni pun aku copy jer dari blog tuan punya...
Syarat2 nya...

1. Mesti follow blog ibu.. 
2. dan 'like' fanpage FB ( Sihat itu Menawan) ibu ye
3. Buat entry 'Segmen : Jom UP Follower Sampai 1000++'
4. Copy banner ibu  yg x comeii tu hehe
5. Tinggalkan link entry uollss kat komen sini ye

Tarikh tutup x tau lagi..

Ibu harap boleh menambahkan follower ibu hingga 1000++
 dan juga follower2 uoll yg join ni..

So kalau korang nak join juga jom klik kat link blog segmen ni...
Jom join ramai2...

9 ulasan:

Mama Adam berkata...

assalam,

dr segmen sama

http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

haaa... tambah lagi sorang follower. memang 1000++ la lepas ni

Delimasari berkata...

dari segmen yg sama
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

Nyue berkata...

salam....nyue singgah n follow sini..
dari segmen yg sama....
http://nyueyien.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

jom blogwalking :)
meh singgah blog nyue plak yea...

Eraz Fadli berkata...

E'RAZ DATANG MELALUI SEGMEN : Jom UP Follower Sampai 1000++

http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

fatin amalina husna berkata...

jumuah mubarakah!! =D
singgah dari segmen yg sama..
http://husnazahidi.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html
jom singgah balik..boleh follow sekali..=)

dan husna dah follow sini..=)

linee nini berkata...

jom follow n singgah http://linee-neenee.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-samapi-1000.html

Rafshila Romli berkata...

TQ pada semua yg follow blog ni dr segmen yg ssama... shila pun dah follow blog korang k...

fairus abu bakar berkata...

fairus bLogwaLking sambiL foLLow....jum singgah bLog fairus ye!
http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

cheeze maz berkata...

Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

Insya Allah berpeluang memenangi serbuk cheese yg seenak sos cheezy wedge KFC

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~