Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 18 November 2012

++Hari Untuk Hazim++

Hari ni sek agama Hazim wat hari terbuka untuk dapat result akhir tahun n thn depan masih di kelas sama atau turun kelas... tak der istilah naik kls utk Hazim coz dia memang dok kls 1A thn ni...

so harapan mamanya tak lah tinggi sangat... cukup lah kalau masih bertahan dok kelas 2A thn depan... nak dapat no yg bagus2 bawah 10 pun tak der harapan sbb tgh thn hr tu memang result sangat tak best... 23/36 dgn 64%.... tak nak bagi hati mama sedih sgt... memujuk diri cukuplah tak turun kelas...

Akhirnya persoalan terjawab... Syukur ada peningkatan... dapat no 16/36 dgn 72.8%... ok lah dapat 2A dan yg lain semua dapat B...So tahun dpn dapat kelas 2A (Ibnu Sina)... As a mama... still proud of u , Hazim coz ada gak semangat nak belajar even kena marah ngn mama kan... Sayang kamu... Semoga tahun depan ada lagi peningkatan... no more main2 k sayang...

Muka excited n penat

disbbkan awal lagi n TESCO pun belum buka... decide ke Hutan Bandar Mutiara Rini MPJBT... bersarapan kat sana... puas Hazim n hazmi main... sampai x nak ke TESCO... Hazmi kepenatan n mengantuk minta balik..hehhehe

Memandangkan risau takut me bersalin lambat... nanti kang dah payah nak kuar beli kelengkapan Hazim utk thn depan... Terus tadi serang TESCO... beli kasut sekolah n uniform sek utk thn dpn... Cuma baju melayu sek agama n beg belum beli... yg tu nanti papa beli ngn Hazim jer lah masa mama berpantang.... selesai semua balik rumah kepenatan... tidur ngn sakit2 biasa... berjalan byk sgt..

W/pun penat hati senang semua settle... Lunch just beli nasi ayam penyet yg sedap n ABC spesial dr Bestmart... Link makanan sedap tu kat sini.... 

Menanti esok dengn misi yg lebih mencabar b mendebarkan... Semoga ianya baik2 aja!!!!!

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~