Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 7 November 2012

Majlis Anugerah Cemerlang 2012

Telah diadakan pada Selasa 6/11/2012... buat awal sbb ingatkan result UPSR pada hari rabu... tup2 19/11/2012(Isnin ) nanti baru result kuar...

Me bertugas bhgn pendaftaran n jamuan... so mknan yg cikgu2 lain dah bungkuskan... aku n member cikgu ni wat keje mudah masa parents mendaftar terus bagi buku program n mknan skali... lps budak terima hadiah pun terus soh dia ambik mknan terus... senang n  cepat...

nak juga tempek gambar bukti wat keje kat meja poendaftaran
hehehe
terasa mak yong sgt gemukss...

mak yong n cikgu cikgi

 Penerima Tokoh untuk tahun ni
tahniah utk semua yg berjaya

Syukur alhamdulillah majlis berjalan lancar... dalam kol 10pg dah settle semua... seronoksss ingat dah leh balik awal... tup2 GB announce ada meeting guru... hampehhh
"Saya yg menurut perintah"... akur aja... meeting sampai kol 12tgh...
petang ke Kapten steamboat n Grill utk jamuan akhir tahun cam entry kat sini...

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~