Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 15 November 2012

SEGMEN: Bloglist November by FA

hari ni nak join segmen dari blogger ni plak

jangan lupa klik banner ni kalau nak join k

Jom blogger2 lain join segmen anjuran FA ni
kita meriahkan lagi dunia blogging
tambah kan kawan di alam maya
 

2 ulasan:

Fariz Reza berkata...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 108 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com

Mia Liana berkata...

salam... mia datang dari segmen yang sama

http://sayaeesya.blogspot.com/2012/11/senarai-segmen-bloglist-november-by-fa.html

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~