Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 31 Disember 2012

31 Disember 2012

Hari terakhir bagi tahun 2012
Aku masih lagi berpantang
ada lagi 6 hari sebelum merdeka

Dan yg pasti jadual akan penuh bermula 4/1/2013
w/pun pantang belum habis
tapi dah mula sesi hntr Hazim ke sekolah
my hubby lak this week shift pagi
so terpaksa lah aku yg hantar
bawa sekali Saffa n Hazmi
rasanya cam belum bersedia...huhuhu

Saffa yg masih lagi tidur lewat setiap malam
boleh dikatak waktu tido nya setiap mlm kol 2am hingga 4am
so aku pun tukar shift juga utk tido
mood serabut nak sambut tahun baru
agaknya mood org bercuti rasa macam2
semoga semuanya berjalan lancar

per2 pun yg penting peralatan persekolahan Hazim semua dah ready
even beg sek n jadual hari Rabu pun dah settle
cuma tinggal nak jahit lencana n name tag pada baju sek
esok jer lah aku jahit
hehehe

So nak wish pada semua guru n murid2

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~