Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 10 Januari 2012

penatnya hari ni

Dah 2 minggu sekolah terasa rutin macam sesak sangat.  Terasa sgt2 penat. Baru lah skrg tahu cam ner penatnya menguruskan persiapan persekolahan anak. Respect lah dgn mak2 yg bekrja n mampu masak2 dan uruskan anak2 yg ramai. Aku yg first time urus anak thn 1 ni memang flat lah. Syukur my hubby yg byk sgt membantu. Kalau dulu hbs sesi mengajar trs blk tp skrg kena tunggu 3.30 utk ambl hazim blk sek agama. Anyway walau pun penat tp sgt hepy tgk hazim yg sgt suka p sek. Dah pun besar anak mama. Mogarajin n pandai k...

Published with Blogger-droid v2.0.3

Adik Hazmi


PeAce... Masih mampu tersenyum walapun dahi bertanda jatuh kerusi....adik Hazmi yg lasak...

Published with Blogger-droid v2.0.3
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~