Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 11 Januari 2012

Hazim ponteng sekolah

hari ni Hazim terpaksa ponteng sekolah sbbnya semput semalaman... dari malam sampai pg tadi batuk non stop... nasib baik dapat juga dia tidur... Kejut pagi tadi jam 6.10pg... dia terus batuk2 sampai 6.30pg... Bila aku dah decide soh dia ponteng sbb nak p klinik... kan main dia nangis nak p sekolah... Kesian plak dok tengok dia nangis tu tapi aku sbg cikgu pun kurang gemar kalau anak murid yg tak sihat dtg ke sek... sbbnya nanti depa minta nak balik or tidur ajer kat bilik guru... tak dapat nak belajar... baik rehat kat rumah lagi bagus....

Sudahnya my hubby yg ambil cuti bawa Hazim p klinik... ambil apa... ini lah kalau dah semput...

 Berkerut muka 
padahal bukan nya sakit...
sedut ajer gas tu...
baliknya my hubby terus bw Hazim p Tesco utk lunch... kan main suka mkn bubur ayam... See wajah happy sbb dada dah selesa sket... semput dah kurang kalau dah dapat gas...
 Buburnya panas sangat... semangat meniup..
sudahnya tunggu aja lah sejuk sket baru mkn..
kalau ke Tesco Hazim suka sgt mkn bubur ayam ni
tapi mesti gaul sket ngn sambal...
baru best katanya...
 harap esok hazim bertambah sihat spy dapat pegi sekolah...

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~