Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 16 Januari 2012

Rafhanah Norimanina Bt Norman

TAHNIAH!!!!!! for my sis Rafhatul Farihan n her husband Norman.....di atas kelahiran putri mereka yg pertama.... Raf Junior.... Rafhanah Norimanina Bt Norman @ Imanina....Kombinasi nama ibu dan ayahnya....
Akhirnya aku dapat juga anak saudara yg pertama.... kalau sblm ni semua nya sblh my hubby... skrg ni sblh aku.... my sis dah pun selamat melahirkan baby girl pada 11 Jan 2012 Jam 11.51mlm dgn berat 2.2kg.... Akhirnya Wan ngn tok dah dapat cucu gugurl.... almaklumlah anak aku dua2 boys....

tak sabar nak balik tengok.... Yg pasti CNY ni kompem aku n family balik Kedah... Jumpa Imanina... dapat lah Hazim n Hazmi jumpa anak mak ngahnya.... kalau tak der aral 22hb nanti bertolak balik Kedah... semoga semua perancangan berjalan dgn lancar dan sempurna....
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~