Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 13 Februari 2012

Balik dari Langkawi.... Jumpa seseorang~~

Balik dr Langkawi sampai Jeti Kuala Kedah dalam kol 6.00p.m... so terus bergerak ke rumah MIL my sis... Mak n ayah dah pun tunggu kat sana... My sis berpantang kat rumah MIL nya kat Alor Setar... So dalam kol 7 lbh gak baru sampai coz ada kebakaran kat area jalan ke rumah MIL my sis hr kami ke sana... 1/2 jam juga lah jam nya... Dah sampai jer elok2 dah Azan maghrib...

jadi ni lah first time kami sekeluarga jumpa anak saudara aku yg pertama... "Imanina".... Sangat2 teruja coz aku memang teringin sangat nak tambah anak pompuan.... Samapai sana Imanina sedang tidur sbb baru jer sudah menyusu... kekenyangan lah tu... nyenyak jer tidurnya,,,,

Ini pun dia bangun kejap sbb nak minta tukarkan lampin... hehe.. Sudahnya Hazim yg sibuk snap2 gambar adik Imanina...

 see... masih nyenyak tidur w/pun nak tukar pampers

 dah berbaju pun masih tidur lagi

 nak nak siap ibu pakaikan baju n seluar
Imanina tak juga bangun2.... 

Akhirnya dalam kol 10p.m... dah nak bergerak balik rumah mak... barulah Imanina bangun... Itupun bukan main ketawa ngn Wan nyer... macam tak nak kasi wan balik jer... huhu~~ Rindu kat Imanina... Kita jumpa nanti bila Imanina dah balik JB yer....

 Imanina dgn baju dr Langkawi...
Comel berbaju hijau tuh.. :-)
macam budak dah besar jer...

Latest Imanina
dah sebulan 
makin semangat... 
cepat2 datang JB jumpa abg Hazim n hazmi k
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~