Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 20 Februari 2012

Hadiah pertama Hazim dapat utk tahun ni...

hari ni cam biasa persekolahan... hari Isnin... Perhimpunan... Hazim mengantuk sesangat sampai sambil berdiri pun matanya masih pejam...huhuhu

nampak kat atas stage banyaknya hadiah... Rupanya ada perasmian Bulan Bahasa dan juga program NILAM... ekcelli aku memang tak tau ada program utk perhimpunan hr ni... hehe

Almaklumlah aku ni cikgu yg baik... so asyik bercerita ngn member sebelah... tup2 dengar nama Hazim Ikhwan dipanggil naik pentas... Rupanya dapat ini... TAHNIAH Hazim!!!!

dapat pencil box

tapi yg bestnya.. bila aku tanya Hazim katanya "Hazim tak wat per2 pun, tiba2 naik atas pentas dapat hadiah"... ghee~~ :-)

Rupanya bila tanya cikgu BM... katanya ada jual kuiz/ silangkata... Hazim ada beli n buat... gitu kisahnya...

Per2 pun tahniah utk semua murid yg berjaya mendapat hadiah utk aktiviti Bulan Bahasa.... Yg tak berjaya cuba lagi next time...
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~