Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 23 Februari 2012

Yey!! Hazim dah Berjaya...

Tajuk bunyi cam gempak jer... macam kejayaan yg sangat besar...ngee~~

!!!!sayang Hazim!!!!

Ewah! Ewah!... Ekcelli Hazim dah berjaya tido berasingan ngn mama dan papa...w/pun dah 7thn baru berjaya kan... hehe :-) :-) anak org lain ada yg lg awal kan... tapi aku tetap berbangga ngn Hazim... Dah lama dok mnta dia tido sndr tapi macam2 alasan... Tapi akhirnya dengan rela hati Hazim nak... Sukee... Sukee..


Hari ni hari kedua dia tido sendiri... dr minggu lps Hazim dah mula minta nak tido sendiri... aku yg tak baper nak bg coz tilam yg ada tu, kucing saper2 ntah curi masuk rumah masa CNY hr tu n tido... habis semuanya ada bulu kucing... kang takut Hazim makin semput...

Tapi kelmarin Hazim bertegas nak tido sendiri... paksa juga papa soh kemas semua... so aku n my hubby bertungkus lumus... balik kan tilam... ketuk2 bagai... akhirnya Hazim puas hati... minta plak belikan jam loceng spy dia dapat bgn sendiri... kan main semangat nak berdikari...

Bangun jer tido hr Rabu... senyum panjang n memanjang... katanya "suka sangat! Hazim dah besarkan mama, dah berani tido sendiri"... Malam tadi minta pula belikan jam dinding... senang dia nak tengok... hari ni plan nak p lah beli jam un tuk dia...

dan yg pasti aku n Hazim tak sabar nak pindah rumah baru... nak pilih sendiri barang2 utk bilik dia...harap2 dapat pindah secepat yg mungkin....

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~