Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 28 Februari 2012

jom sarapan.


Sarapan sangat2 penting utk kita semua kan... 
tapi aku jarang sarap kat rumah coz tak rajin nak masak pagi2..  
malaskan aku... hehe

 So jalan paling mudah.. yg segera dan cepat..
utk Hazim aku memang wajibkan dia bersarapan sblm ke sekolah
nak masak bagai2 Hazim ikut aku yg cerewet kalau bab mkn2 nih..
Sudahnya.. sarapan kena ikut apa yg Hazim request...
kaya mesti ada.. roti atau waffle dr Gardenia ni..

Sarapan fevret Hazim setiap pagi.
Syaratnya...
kaya mesti penuh setiap kotak.. 

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~