Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 3 Mac 2012

++Sekolah ganti lagi++

hari ke sekolah lagi... dah 3 minggu berturut2 datang sek hari sabtu... ganti lagi utk CNY dulu.... hari ni ikut jadual hari Jumaat... So balik awal lah sket... kalau ikut jadual biasa kol 2 br dapat balik...

jadi plan hari ni nak bawa Hazim n Hazmi jalan2... tapi tempat tak tau nak tuju ke mana... dengan cuaca sekarang yg asik hujan jer... lagi2 lah tak tau nak ke mana...

kalau Hazmi senang aja... hari2 asyik ajak kita ke TESCO... ntah apa lah yg best kat TESCO tuh... tapi hari ni Pengasuhnya dah bawa dia p kenduri kawin... katanya dekat2 jer ngn area rumah...

kalau minggu lepas... pengasuhnya dah bawa Hazim dan Hazmi p kenduri gak tapi jauh sket lah... area Kota tinggi... So hari ni nak berjalan2 satu family lah...

kalau jadi nak bawa ke karosel kolam mandi kat sebelah Bestmart... tempat baru buka... kata my hubby dibuka hari2 kanak2 RM10... dewasa RM25...  harap2 cuaca best utk mandi manda...

kalau jadi p next entry kita story mory k...
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~