Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 12 Mac 2012

progress rumah kat Nusantara...

hari ni ada jemputan kenduri kawen anak kawan my hubby kat Nusantara, Gelang Patah... So gantung periuk belanga lah hari ni.... best2... mkn nasi minyak...

Alang2 ke Nusantara terus tengok sekali progress rumah kat situ... kalau ikut agrement 2 thn tapi dah lbh 2 tahun pun tak siap gak lagi... dah cal tanya pemaju jawapannya memang projek ni lambat so depa tak pasti bila lah aku leh pindah masuk...huhu

aku tak risau... coz ada kemajuan... see gambar kat bawah ni dah ada pagar pun... agaknya dah 90% siap..... yg aku takut lambat... Cf, air ngn api... aku risau sbb kebykkan org kata Cf, air ngn api ni yg selalu wat rumah jadi lambat siap....


Tapi... tadi my hubby ada terjumpa ngn kawan dia yg dok kat area situ gak... katanya may be April... mungkinkah?????? kalau tak April pun aku harap sangat dapat pindah masuk masa cuti sek bulan Mei nanti... pindah2 time cuti sek kan lbh senang... harap semuanya berjalan lancar...

sampai sekarang aku tak tau lagi rumah aku yg mana satu
tak sabar nak ada rumah sendiri
walapun ada yg kata aku beli rumah pagar cam net badminton
hahahhha
yg penting tak perlu lagi sewa rumah orang kan...kan...kan...

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~