Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 14 Mac 2012

Adnan Sempit 2 Memang Best

Malam tadi baru berkesempatan tengok movie Adnan Sempit 2... Asyik bertangguh2 nak tengok... Cuti2 sek ni masing tidur lambat... Sudahnya malam tadi gelak tak hengat... sampai nak semput aku n Hazim ketawa... patut lah ada yg sanggup masuk panggung 2 kali tengok citer ni... kelakar memang tak hengat...hahahhaha

paling best bila tengok bab rempit antara Nan dgn Along dari jalan ke shopping kompleks.. pastu sambung kat jalan dr malam sampai ke siang... Last2 along tercampak dalam trak polis.......gelak non stop... tak sempat nak tarik nafas... sambung gelak lagi... memang sangat2 klakar..

Saper2 yg belum tengok... jom tengok... tak rugilah... boleh hilangkan tension jap...
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~