Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 26 Mac 2012

Gaji Baru SSM 2012 dan tunggakan 13%

Semua kakitgn awam tertanya tentang pembayaran gaji.... So aku der terbaca sal gaji yg akan di bayar pada bulan 4 nanti...

per yg aku baca, katanya....

Sila Kira Gaji Semasa (tanpa PGT Januari 2012). Contoh??
  • Contohnya: P1T2 Gred N17 (Gaji 31.12.2011) RM 870.29 x 13% = RM 983.43
  • Jadi jumlah RM 983.43 adalah merupakan gaji yang akan dibayar pada bulan 4 nanti
  • PGT Tahunan akan didedahkan kemudian
  • Sumber yang kami perolehi setakat ini, unit kewangan dah memaklumkan di mana bulan 4 ini gaji 13% memang akan dibayar.
 nak tau lagi banyak jom baca berita semasa 

dan yg paling best ada angin sepoi2 bahasa bertiup... mengatakan ada kemungkinan 29 Mac ni akan dimasukkan tunggakan utk kenaiikan 13% bagi Jan - Mac 2012....  kalau betul syukur Alhamdulillah... Kita tunggu dan lihat jer lah yer kawan-kawan.....
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~