Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 29 Mac 2012

Abang Hazim n Hazmi jumpa Imanina

Ahad lepas baru berkesempatan p tengok Imanina slps my sis dtg Kulai lps dah hbs pantang... Dah 3 bulan Imanina skrg... Last jumpa masa balik Kedah CNY hari tuh... So plan nak lepak2 kat rumah my sis... tapi dia ajak jalan2 lunch kat JPO... first time aku  sefamily samapi JPO... hahhah. satu gambar pun aku tak snap sbb kalau nak mai JPO kena jadi beruang jap... baru best... jalan2 cuci mata.. ok2 aja...

Bestnya Lunch hari tu ada org blanjer.... TQ... Next time blanjer lg k... :-) :-) ;-)

Sangat2 geram tengok budak comeyyy ini... Baru 3 bulan tapi pandai jer bagi respond bual2 ngn kita... sangat2 teringin nak baby gugurl.... Doa2 cepat2 ada rezeki... nanti leh kawan ngn Imanina kan...

 geram tengok mata nya boolaat itu... 
Miss imanina lah...

 dah kepenatan berjalan2 @ JPO
baby tua dua org ni lps gian teringin nak baring kat sini
sbb kecik2 dulu tak der kan...
Unty Odie... Maaf yer Hazim n Hazmi yg main.. bukan Imanina
hehehheh

Dan yang paling best... bila aku tgh cuba nak tidurkan Imanina... My hubby kacau2 lah tgn nya... Pandai betul dia buka sket mata tu bagi jelingan tajam kat my hubby.... sbb tak suka my hubby ganggu dia... sangat2 bijak.... heheh
sangat2 geram tgk badannya yg semangat nih....
jumpa lagi Sabtu ni... 
Abg hazim n Hazmi p tido kat sana k...
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~