Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 6 April 2012

jom tengok super spontan kat siaran astro 132 warna

Malam ni first time tengok rancangan super spontan kat astro. Mlm ni pun br minggu kedua super spontan bersiaran. Memang best sesangat rancangan ni. Pelawak2 berkumpul lawan cakap....



 For me bagus juga game yg diadakan sbb menggunakan ayat penyata... contonya team biru sebut satu ayat penyata... team merah lawan cakap... mana2 team yg tersalah wat ayat tanya... ahli team tu kena tukar...  dan juga berlawan cakap guna huruf yg dibrkan penonton.... kalau penonton sebut huruf L... ahli kumpulan kena wat ayat bermula ngn  huruf  L, sambung lak ngn huruf M,N,O dan seterusnya sampai habis masa ikut susunan huruf A-Z....

Ada dua team merah 

"angsa ganas" 
Cuma aku pelik Daphane iking takder...
ganti nana kot...
 
dan team biru


"beruang comel"

Memang sakit perut ketawa sepanjang tgk super spontan..... Ada zizan, johan, sathiya, taukey, zahid, suhaimi, nana dan ramai lagi lah... Jom tengok ramai2 jam 10 mlm.....


dan yg pasti team yg kalah kena pilih seorg utk dibuang ala-ala survivor tuh... minggu ni team merah kalah.... result diumumkan minggu depan....
Published with Blogger-droid v2.0.4
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~