Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 9 April 2012

hadiah ke2 Hazim untuk tahun ni

 yyeay.... Hazim dapat hadiah lagi hari ni masa perhimpunan pagi tadi... kalau dulu malu2 nak  naik stage tapi kali ni siap berlari.... aku plak yang risau tengok dia berlari.... dah lah Hazim tu jenis spesies yg tak tau nak dok diam masa berdiri....even masa menyanyikan lagu pun... puas dah bg tau dia.... cam tu lah juga.......

hadiah kali ni sempena bulan Bahasa Inggeris.. rasanya dia jawb kuiz yg perlu beli dgn harga 20 sen.... nilah kuiz yg hazim dah jawab.....


cuma perlu jawab silangkata sahaja..... hadiahnya... taadda....


kata hazim dapat pencil box dan crayon...... TAHNIAH untuk Hazim.... cuba lagi untuk bulan matematik dan sains yg akan datang.....
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~