Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 26 April 2012

cara menulis aamiin yg betul

memang dah menjadi kebiasaan kita mengaamiin kan apa yg telah kita doakan atau apa yg kawan2 kita doakan... tetapi kebanyakkan kita menulis amin yg salah so makna nya juga tidak menepati apa yg kita mahukan...

So nak syer apa yang aku dapat dr Fb kawan... harap2 lepas ni kita dapat tulis aamiin yg betul spy doa kita dapat  dikabulkan oleh Allah






Dari A bertukar ke M

Dari mengandung hazim sampai hazmi... aku memang tak miss minum susu utk preggy mum.... Memang setia dgn susu ini... A/// Anmum materna...
dr hazim baby hingga 6 thn dia masih minum susu annum utk kids lak... tapi bila dah masuk darjah satu dah pun bertukar ke sustagen utk 6thn ke atas... fvret Hazim mesti vanilla

Berbeza dgn hazmi yg memang tak gemarkan susu... mungkin juga berpunca dr aku yg dah kurangkan susu anmum ni masa ngandung dia sbb doktor yg syorkan... sbb nya juga ada kencing manis masa ngandung hazmi... kata doktor susu ni memang pekat sket... so terpaksa lah minum susu biasa aja...  sudahnya sampai sekarang hazmi tak suka semua minuman berasaskan susu... nasib baik dia kuat mkn...

sudahnya untuk mengandung anak ke 3 ni aku tukar minum susu M nih.... Mamil mama... tak berani lak aku nak compare harga susu2 ni sbb masa beli tak pulak aku tengok harga susu anmum...

tapi yg penting khasiat dari susu yg aku minum sekarang.... yg paling penting bagi sesiapa yg nak merancang untuk mengandung... digalakkan juga minum susu ni... 2 gelas sehari umtuk penambahan asid folik yg penting untuk preggy mum n baby... kiranya susu ni 3 dalam satu lah kegunaannya... sebelum mengandung, semasa dan selepas.... masa menyusu.... harganya pun berpatutan RM31 utk 650g....
Jom kawan2 yg merancang untuk mengandung kita minum susu ni juga... mana tau ada rezeki untuk kawan2 kan....

p/s : kawan2 minum susu apa yer masa preggy....
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~