Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 29 April 2012

jom tengok gambar dot...dot...dot...

dah pun 7 minggu aku ngandung.... so baru hari ni berkesempatan untuk p scan tengok gambar baby.... kali ni p scan kat sini.... Pakar Perbidanan dan sakit Puan Khor & Loh @ Taman Nusa Bestari

p awal juga dlm kol 12 slps p klinik ambil ubat hazmi demam.... tapi dapat no untuk check up kol 7.30mlm...

sudahnya dtg lps maghrib... tunggu dalam 5 minit jer terus dapat masuk.... Yg pasti memang cepat lah sbb ambik no pun dah 7 jam...hahhaha

Hasilnya.... baby baru panjang 1cm.... Due yg doc bagi berdasarkan scan baby adalah 10 Dec 2012....
hazim yg excited tengok gambar ni....
dari awal lagi katanya hazim nak tengok sama baby dalam perut mama nanti
kan main suka dia bila dpt tengok masa doc scan...
Sudahnya dalam kete pun dia dok membelek lagi gambar ni... 
katanya  "comellah baby nih"...
hahahaha
Kata aku mana nampak lagi Zim, kecik lagi...
Jawabnya lagi... dah besar nanti comellah... heheh

Sudahnya doktor bagi 2 jenis ubat...
Acid folic n kalsium
Buat masa sekarang dok suruh kurangkan some activity
due to aku yg selalu sangat sakit pinggang...
huhuhu

kalau teringin nak bersalin kat sini... kata doc normal RM1800..... kalau ada rezeki lebih nak juga kan...hehehe

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~