Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 7 Mei 2012

Horlicks Crunch McFlurry



dah lama tau horlick mcflurry ni ada kat Mc'D tapi tak pernah nak cuba... Tup2 jumaat lepas... terasa lah nak mencuba... sedap sesangat rupanya... Sampai kan malam tu order dua... dua2 aku yg mkn... hubby punya pun aku ambik...hahahha

ni lah kes kalau mak yong dah rasa nak mkn...heheh

Jom ramai2 p beli kat Mc'D... tapi limited time jer kan... korang tau tak sampai bila???

rasa cam nak p beli lah petang ni.... jom2....
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~