Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 11 Mei 2012

happy birthday my hubby :-)

11 / 5 /2012....
 today is my hubby birthday... yang ke
dah tua kan.... tapi makin hensem... boolat... hehe

Semoga my hubby dipanjangkan usia... dimurahkan rezeki dan dirahmati selalu.... Menjadi suami dan papa yang dapat membimbing kami sekeluarga agar sentiasa diredhai Allah... Terlalu banyak pengorbanan yg telah dilakukan untuk kami.... yang penting... semoga papa sentiasa ceria dan gembira di dalam membina keluarga yg tercinta ini....Terima kasih papa... Luv u so much....


rasanya tak celebrate dulu coz 2 bujang tersayang demam.... me?... tak habis2 ngn alahan... lg 10 hr besday Hazmi plak... so kita celebrate 2 dalam satu jer lah kan.... hhehe

p/s.... rindu sangat kat besday boy... coz dia keje... agak2 my hubby baca tak???? hehe
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~