Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 21 Mei 2012

~~Selamat Ulang tahun kelahiran Hazmi yg ke 3..

Baru ni besday papa... hari ni Besday Hazmi... tak plan nak celebrate pun.. tapi masa nak balik tadi ada plak org datang jual kek kat sekolah... So terus beli... Kebetulan plak Hazim masih cuti sek agama nya kerana murid thn 5 dan 6 exam... Boleh celebrate awal... Terus celebrate kami 4 beranak jer...


Biasanya celebrate kat rumah pengasuh... tapi bila dah tak plan... terus celebrate simple2 jer...  Suprise utk Hazmi sbb dia balik jer dr rumah pengasuh terus aku nyanyikan lagu Happy Birthday... kan main suka... Hazim tunjukkan kan cake jer lagi2 dia excited... Terus tiup lilin yg ada tuh...


Happy besday anak mama
Moga jadi anak yg soleh dan berjaya dunia akhirat..
Aamiin
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~