Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 26 Mei 2012

CUTI SEKOLAH DAH MULA.... dah pun cukup 3 bulan...

5 hari tak update blog rasa cam lama sangat... hati berkobar2 rasa nak update... tapi bila buka blogger blogwalking aja... tu jer yg termampu... Dok pulun menanda kertas exam bebudak untuk pep 1/2 tahun... banyaknya paper...

Nasib baik 3 paper dah siap... tinggal kertas KH jer.. tapi tu pun 5 kelas... Nak kena pulun siapkan cepat2 spy blh masukkan markah kat SAPS awal2... nanti jam lak sistem bila ramai cikgu yg buka nak key in markah...

Cuti sekolah tapi kerja sekolah nya byk lagi... WAJIB aku habiskan menanda buku bebudak yg dah lama juga aku pungut... Sejak mengandung kali ni... banyak betul kerja yg tertangguh.... iisskk..

So cuti sekolah 2 minggu ni tak plan langsung nak ke mana2... coz my hubby keje... cuma esok ada jemputan kenduri kawen kawan kat Kulai Jaya... Insyaallah kalau tak der aral... sampai lah ke sana.. @Felda Bukit Batu...

Isnin ke sekolah cam biasa sbb turn aku untuk kelas tambahan murid2 tahun 6... harap2 kedatangan muridnya memberansangkan... dr 7.30 sampai 12...

Hari ni ke Klinik untuk monthly check up... so masa scan tu doktor tanya ada pendarahan tak... aku terkejut gak nape doc tanya cam tu... so aku jawab tak der pun... Rupanya kat luar kantung baby tu ada darah sket2... Cuak juga aku tapi kata doktor tak der kesan apa selagi tak der pendarahan... Syukur Alhamdulillah... Cuma kena rehat banyak2... untung plak bila cek kat pakar ni kan sbb dia nampak semua.. lg pun bila scan kita dpt tau keadaan baby... Tapi tetap akan ke hosp. kerajaan nak wat buku merah sbb aku lom wat lagi... hehe... May b Selasa ni kena wat juga....

Hari ni dah pun cukup 3bln usia kandungan baby yg ke 3 nih... So doktor cek baby semua nya sempurna n sihat... siap wat scan 3D... tapi tak dapat nak tengok muka sbb babynya meniarap... Puas hati bila nampak baby... My hubby lagi2 teruja sampai dia tanya dah nampak lom jantina nya... Senyum jer doktor tu katanya next month... Ni kes teruja mengharapkan baby girl lah ni...hehe

Aku pun excited sama coz br 3 bln...
scan nya dah nampak cam ni
kalau dulu2 scan dah 7 bln pun tak baper nak nampak...hehe
tak sabar nak tunggu next month utk scan lagi... 

Tapi bila tgk gaya baby tadi my hubby kata nampak tegap semacam jer... adakah seangatan abg2 nya lagi... kalau ia pun.. harap2 semuanya sihat n sempurna n selamat... aamiin...



mak aii... macam2 citer aku tulis... ni lah kesnya bila byk hari tak update.. baca jer lah apa yg aku merapukan...hehe


#Terima kasih sbb sudi singgah n baca#
#Thanks dear#
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~